域名城

.中国注册首年仅需35元,续费80元/年域名仲裁争议,被盗纠纷请找UDRP.CN
域名抢注就来国域,拿域名,享返款

速来围观I have no penis M-JJ视频

帮主

思念

1万

城市币
ID
实名认证
已实名
QQ

真乃神曲啊,I have no penis    真是M-JJ啊

来晚了 就要被河蟹了

http://v.youku.com/v_show/id_XMjMxMTQ3NjM2.html

附歌词的中文大意:
我可以看到它在你的眼睛的姑娘
您在对爱的情绪正高昂
所以,我点燃了蜡烛,倒一些酒
坐下来在地毯上
但有件事情我必须告诉你,宝贝
我们采取这一步骤之前
我的一些事的女孩
那你还不知道
我没有阴茎
这是撕下
在自行车事故
在一九九九年
我也失去了一个(警告:此处已被自动屏蔽,请文明用语)
所以,我已经是一个奇怪的单向球
和橡胶管,我的双腿之间
但是宝贝,我可以用不同的方式爱你
我会让你爱用橡胶管
我的小便用
我就带二支冰棒周围
更容易穿透
而只有一个球
并不总是一件坏事
它在一个枕头案件像一个弹子球
这就像一个圣代上的樱桃
因为女孩
我没有阴茎
我没有公鸡
如果它看起来像我有一个球
只是因为我用一只袜子这东西
女孩,我知道你害怕
但是我保证,宝贝,如果你留下来
我会放在微波炉黄瓜
和贝贝,我爱你… …在不同的方式
仅仅因为我没有公鸡
这并不意味着我不能岩
仅仅因为我没有公鸡
这并不意味着我不能岩
仅仅因为我没有公鸡
这并不意味着我不能岩
不要被我的公鸡没有上当
我还从块和Johny
I can see it in your eyes girl
That you’re in the mood for love
So I light some candles, pour some wine
Come sit down on the rug
But there’s something I must tell you, babe
Before we take this step
Something about me girl
That you do not know yet
I have no penis
It was torn off
In a bicycle accident
In nineteen ninety nine
I also lost one testicle
So all I have is a weird uni-ball
And a rubber tube, between my legs
But babe, I can love you in different ways
I’ll make love to you with the rubber tube
That I use for urinating
I’ll just tape two Popsicle sticks around it
Make it easier for penetrating
And having only one ball
Isn’t always a bad thing
It’s like a pool ball in a pillow case
It’s like a cherry on a sundae
‘Cause girl
I have no penis
I have no cock
If it looks like I have a ball
Just ’cause I stuff it with a sock
Girl, I know that you’re afraid
But I promise, baby, if you stay
I’ll put a cucumber in the microwave
And babe, I will love you in different…
…ways
Just because I don’t have a cock
it doesn’t mean I can’t rock
Just because I don’t have a cock
Don’t be fooled by my lack of a cock
I’m still Johny from the block

元老

3万

城市币
ID
实名认证
已实名
QQ
什么东东

帮主

思念

1万

城市币
ID
实名认证
已实名
QQ
已经被河蟹了啊         一个的视频啊 说是一个人骑自行车吧JJ弄掉了